eletrevaloegyesulet

Életrevaló Karitatív Egyesület

 

Egyesület alapadatai
 
Te is filmes vagy! IV. Országos drogprevenciós kisfilm-készítő verseny
 
Te is filmes vagy! III. Országos drogprevenciós kisfilm-készítő verseny 2012
 
Te is filmes vagy! II. Országos drogprevenciós kisfilm-készítő verseny 2011
 
Ajánljuk őket
 
Támogatóink és együttműködő partnereink

Nemzeti Együttműködési Alap

civil.kormany.hu/nea


Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

 

Nemzeti Drogmegelőzési Iroda

 

Multiplatform Média KFT

 

Fun Jump KFT.

 

CLC KERESZTÉNY IRODALMI SZOLGÁLAT - KERESZTÉNY KÖNYVESBOLT

 

 

 

 

Együttműködő partnereink:

Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály

http://www.police.hu/

 

 

 

 

http://www.pafi.hu

 www.zoldkakas.hu/kuszli/

Védőháló Alapítvány

 

Kőbányai Roma Önkormányzat

BÁRKA Kőbányai Szociális és Gyermekjóléti Központ - Budapest, Hungary

BÁRKA Kőbányai Szociális és Gyermekjóléti Központ -
Gyermekek Átmeneti Otthona

 
Sajtóanyag

Program szervezője:

Életrevaló Egyesület

Együttműködő partnerek: BRFK Bűnmegelőzési Osztály

Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Fesztivál

Daazo.com

1.Polgármesteri különdíjban részesült: Dobozy Péter: Második esély című filmje. Mediawawe Nemzetközi Film és Zenei Fesztiválon bemutatják.

A Szolnoki fiatalok egy emailjéből idézek:

"...Nekem nagyon sokat adott ez a pályázat. Kipróbálhattam magam végre egy teljesen önálló filmmel. Végre először a legjobb barátommal, aki a zeneszerzőm, együtt és összedolgozhattunk, hogy közösen alkossunk valamit, ráadásul másokért. Ha az idő miatt nem is érek el helyezést, akkor is megérte!..."

 

2. Különdíjban részesül:

Földi Gábor: Szeretném, ha szeretnének című filmje.

A filmnek valós alapja van írták az alkotók.

3. Különdíjban részesült:

 Bicskei Róbert: Rafael angyal, mobil telefonnal készített filmje.

Tóth Bettina Szombathelyről: Apple story 3. helyezést ért el a 40 mp-es kategóriában, továbbá

DVD-n történő megjelenést és Sziget Fesztiválon történő bemutatást nyert

Bálint Csaba – Czapovits Éva- Pokrián Péter  II. helyezést ért el Kikapcsolódás c. filmjével, Médiawe Nemzetközi Film és Zenei fesztiválon bemutatásra kerül.

Béres Miklós  és alkotótársa Huber Zoltán: Egy új világ c. Filmje a 40 mp-es kategória első helyezettje. Médiawave Nemzetközi Film és Zenei fesztiválon bemutatásra kerül és a DVD válogatásra került. A filmben elhangzó zene a pályázó saját szerzeménye és felvétele.

 Dobos Péter Vácról: Cetli 3. helyezést ért el az 5 perces kategóriában DVD-n történő megjelenést, Médiawave Nemzetközi Film és Zenei fesztiválon bemutatásra kerül és Sziget Fesztiválon történő bemutatást nyert.

Hűvösvölgyi Gyermekotthon Gyerekszem Filmkészítő Szakkör alkotóinak Megéri? című filmje 2 helyezést ért el versenyünkön és Médiawave Nemzetközi Film és Zenei fesztiválon bemutatásra kerül. Szakkörvezető : Grosch Nándor. Alkotók Bán Nóra, Horváth József,  Haga László. A filmben megjelenik az intézmény igazgatója Bozsoki Róbert és a szakkörvezető is.

I. helyezést ért el két 20 éves DVD-n történő megjelenést készítette: Száraz János István – Kotsis Gergely: 20 év című filmje és Médiawave Nemzetközi Film és Zenei fesztiválon bemutatásra kerül, továbbá DVD-n történő megjelenést nyert.

A film készítésében részt vett Eghly Viktor Bándoli András, Géczy Levente Csipkés Gergely, Porkoláb Anna Lilla, Szereplők: Szénási Marcell és Merkell Csenge.

 

Egyéb Információk:

Preszl Éva, az Életrevaló Karitatív Egyesület elnöke és a „Te is filmes vagy!”  II. Országos drogprevenciós kisfilm-készítő verseny programvezetője adta át a díjakat és emléklapokat.

Az Életrevaló Egyesület 12éves, és 11 éve foglalkozik drogprevenciós programok létrehozásával. Találkozhatnak velünk iskolákban, Sziget fesztiválokon, Szeptember feszten és más rendezvényeken.

Tavaly volt az első drogprevenciós kisfilm készítő verseny. Melynek a győztese Németh Marianna volt Orosházáról.

Az idei versenyt elbírálásakor kortárssegítő tagként részt vett a zsűri munkájában. Zsűri tagjai voltak:

Oláh László, BRFK

Barkóczi Gabriella, BRFK

Matusek M Zsuzsanna, Gyermekvédő Liga

Kály-Kullai Károly Sziget Droginformációs Alapítvány

Takács Katalin, Életrevaló Egyesület

Bartha Krisztián, Életrevaló Egyesület

Az idén két kategóriában pályázhattak 35 éven aluli fiatalok. Mai nap 2 kategóriában hirdetek eredményt. Ez a program olyan drogprevenciós feladat volt, amit filmes eszközökkel oldhattak meg a pályázók.

Ezen a pályázaton nem csak a filmesek jelentkezését várták, hanem azokét, akik talán először próbálkoznak filmkészítéssel, vagy nem rendelkeznek komoly technikai eszköztárral.

A program eljutott a családokhoz, a gyermekotthonokba, oktatási intézményekbe, a szabadidő szintereibe, bűntetésvégrehajtási intézményekbe és sorolhatnám. Ebben a programban az ország 22 településéről, 102 alkotó és számtalan szereplő részvételével , 35 filmet küldtek be a fiatalok.

Az Életrevaló Egyesület elnöke köszönetet mondott a Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak, hogy pályázati programjukat támogatták. A Nemzeti Civil Alapprogramnak, akik a program során alkotott filmek DVD-n történő kiadását támogatták.

Pályázatfigyelő szerkesztőségének támogatását is megköszönte.

Együttműködő partnerek voltak: Médiawave Nemzetközi Film és Zenei fesztivál szervezői, Hartyándi Jenő fesztiváligazgató, aki lehetővé tette , hogy a drogprevenciós filmek megjelenhessenek a fesztiválon.  Szombathelyem a mai nap este 21 órai kezdéssel vetítik a kiválasztott filmeket.

Deák Dániel a DAAZO Film és Médiaszolgáltató KFT ügyvezetője a Daazo.com rövidfilmek és filmeseket közösségi oldalán önálló csatornát hoztak létre a versenynek.

Hitesy Edina, az ORFK jogásza készítette el a szerződéseket a szerzők részére.

Életrevaló Egyesület elnöke elmondta, hogy nagyon sok évvel ezelőtt volt az első közös munkájuk a BRFK Bűnmegelőzési Osztályával. Akkoriban, az Egyesület Civil Rádiós műsorához keresték meg a BRFK Bűnmegelőzési Osztályát. Azóta is jó kapcsolatot ápolnak, és amikor csak tudnak, szívesen dolgoznak együtt. Nagyon fontosnak, példaértékűnek tartják, hogy a rendőrség és egy civil szervezet együttműködhet, partnere lehet egymásnak. Az Egyesület elnöke köszönetet mondok Kovács Róbert Kőbányai polgármesternek, aki a program fővédnöke volt, és kezdeményezésük mellé állt.

 

 

A rendezvényen az ország számos pontjáról megjelentek a pályázók, 120 fő vett részt a gálán.

 
Újabb pályázati kiírásunk 2013. 05.02.
 
Életrevaló Egyesület a Facebook oldalán

 
Sziget Fesztivál 2012
 
2012.
 
Szociopanorámaa Civil Rádióban
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hétpecsét a Civil Rádióban
 
Levélszekrény
 
Civil Óra
 
Köszöntünk minden kedves Látogatót!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Köszönjük az érdeklődést!
Indulás: 2007-10-01
 
PAFI

www.pafi.hu

 
1%

nonprofit.hu/ 

letölthető nyilatkozat

 
Fordítás

 

 
Műsoraink a Civil Rádióban
 
Tartalom

-----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!